07. okt 2020.

Ivan Ivanović: Javio se Vesara UNS-u

"Novinarstvo u Srbiji treba ukinuti, bukvalno. Javio se Vesara UNS-u, sada su me zvali. Nisu ga pitali za letovanje. Kaže koleginica "Mi smo novinarsko udruženje, nas to ne zanima". Ludilo", napisao je voditelj Ivan Ivanović na Tviteru.

Foto: N1

Autor emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” danima se nalazi na meti Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, i to jer se drznuo da na papiru drugog, a u stvarnosti prvog čoveka Beograda pita “odakle mu 80.000 evra za luksuzno letovanje”.

I to je bila inicijalna kapisla da Vesić danima skače sa jedne na drugu televiziju samo sa jednim ciljem – da najprimitivinijm rečima vređa Ivana Ivanovića, nazivavši ga “dripcem” i “neobrazovanim uličarom”, navodi “Direktno”.

Stoga se postavilo pitanje da li će reagovati Udruženje novinara Srbije (UNS) i stati u zaštitu Ivanoviću, ali je umesto toga stigla poražavajuća i sramna izjava predsednika ovog udruženja Vladimira Radomirovića, koji je istakao da “treba da ga zaštiti udruženje humorista”.

U međuvremenu je Ivanović obelodanio da je formirao Udruženje humorista, a zatim je na Tviteru saopštio da se Goran Vesić obratio UNS-u.

“Javio se Vesara UNS-u, sada su me zvali. Novinarstvo u Srbiji treba ukinuti, bukvalno. Nisu ga pitali za letovanje. Kaže koleginica “Mi smo novinarsko udruženje, nas to ne zanima”. Ludilo”,  istakao je Ivanović i dodao:

“Papire je dobio anonimno od zaposlenih na televiziji Prva koje sam tlačio”,  napisao je voditelj u šaljivom tonu, osvrnuvši se na to što je Vesić u jednoj emisiji mahao predlogom ugovora između Ivana Ivanovića i televizije Prva, pritom iznoseći detalje iz tog predloga ugovora.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend