04. mar 2016.

Počinje sa radom portal Insajder

Brankica-Stankovic_mcrsInformativni video portal Insajder.net počeće sa radom 7. marta. Glavni urednik je Brankica Stanković, a dnevne događaje i istraživačke teme pratiće novinari okupljeni oko ekipe koja je godinama pravila emisiju Insajder

„Na portalu Insajder.net promovisaćemo odgovorno novinarstvo. Razlika u odnosu na dosadašnji rad biće u tome što ćemo se sada baviti i dnevno aktuelnim temama, a ne samo velikim istraživačkim pričama. Naša redakcija ima više od deset istraživačkih novinara, urednik portala je Brankica Stanković koja je i autor emisije Insajder, a princip rada ostao je isti: nikoga ne optužujemo bez dokaza i nikoga ne štedimo“, kažu u produkciji Insajdera.

Na Insajder.net portalu nalaziće se video prilozi, analitički tekstovi i ekskluzivni intervjui, a posetioci će u rubrici „Insajder u izgradnji „moći da prate i istraživački put jedne velike priče. Na sajtu će biti dostupne i dosadašnje emisije Insajdera, kao i obilje dokumentarnog materijala.

Emisija Insajder emitovala se na TV B92 od 2004.do 2015. godine. Novinari redakcije za istraživački rad dobili su više od 15 domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada.

 Foto: Medija centar Beograd 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend